Rijnmonddarts
Seizoen: 2021-2022

Beste RD- leden

We naderen alweer het einde van dit veel bewogen seizoen. Vragen werpen zich daarom op.  Afgelopen dinsdag zijn wij als RD-bestuur bij elkaar gekomen om hier een antwoord op te kunnen geven.

 

De play-offs

Van elke divisie worden de beste 8 spelers uitgenodigd zich aan te melden voor het spelen van de play-offs.

In een divisie van 14 teams moet je er 8 gespeeld hebben, in een divisie van 13 teams 7 en in een divisie van 12 teams 6. (voor de koppelprijzen geldt het dubbele).

Alle geselecteerde spelers staan onder het kopje play-offs al in 2 poules ingedeeld.  

De ere- en 1e divisie gaan op 31 mei in Tijdloos spelen o.l.v. Ria en Kevin voor de prijzen (4 bekers voor de 1e vier)  De 2e en 3e divisie spelen op 2 juni in Havenzicht o.l.v. Ben en Jan ook voor 4 prijzen.  In elke divisie speelt iedereen dus minimaal 3 wedstrijden vanaf 19:30 uur (de 1e 2 van elke poule gooien er nog 1 (kruisfinale) en daarna eventueel de finale.

 

De Beker

Inmiddels zijn de halve finales van de RD-beker gegooid en de finales bekend.

In de Verliezersronde stonden de teams van Condor en The Crusaders afgelopen dinsdag (na onderling overleg)  tegenover elkaar en won het team van The Crusaders de finale nipt met 5-4 in een heel gezellige ambiance bij Agnes en Schier.

In de winnaarsronde moesten we door een opgelegde schorsing van de NDB noodgedwongen ingrijpen en hebben we besloten de finale tussen de Marvels en de Afzeikers pas in augustus te spelen.

 

Het eindtoernooi/feest/prijsuitreiking :

In de kalender op de site stond deze gepland op 5 juni (1e pinksterdag). Deze is door het bestuur in samenspraak met de locatie verplaatst naar :

Zondag 12 juni bij Agnes en Schier (inschrijven tot 13:45 uur)

(vanaf 14:00 start het eindtoernooi, inschrijfgeld is prijzengeld X 2)           Daarna is er vanaf 18:00 de bbq (als je bent aangemeld) en de prijsuitreiking voor iedereen die een prijs heeft gewonnen dit seizoen. Afgesloten wordt met een gezellig muziekje en de finales van dit eindtoernooi.

We hopen weer veel leden te mogen begroeten op deze laatste Rd-dag : 12 juni.

En wie heeft nu eigenlijk prijs :

In de competitie :

Alle nummers 1, 2 en 3 van de eindstand een envelop

De single play-off spelers nr 1 , 2 en 3 en 3 een beker

De koppelspelers nr 1 , 2 en 3 van de eindstand een beker

Het team met de meeste bierrondes een beker

De 3 hoogste finishes per divisie met daarnaast een extra aandenken voor de 170-ers van de NDB

De 180 koning van elke divisie een beker

 

In de beker :

De nummers 1,2 en 3,3 van de verliezersronde een beker

De nummers 3 en 3 van de winnaarsronde (1 en 2 volgen later) een beker

De 180 koning van de beker een beker

De hoogste finish van de beker een beker

 

De inschrijving 2022-2023

Vanaf 1 juni tot 15 augustus  kan er worden ingeschreven voor het nieuwe seizoen op de site. De indeling zal plaatsvinden op basis van promotie en degradatie zoals eerder bekend is gemaakt. Bij het wegvallen van teams zal het eerst ingeschreven team dat ook daadwerkelijk betaald heeft een vrijgevallen plaats kunnen claimen.

 

De ALV

Op 7 september zal de jaarlijkse ALV plaatsvinden in Havenzicht vanaf 20:00 uur.  Meer info volgt zodra deze datum nadert,  Wel belangrijk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We hebben geen secretaris, geen voorzitter, geen bbcup en laco manager en vanaf volgend seizoen geen wedstrijdleider meer.  De voortgang van Rijnmond Darts ligt in jullie handen. Iets om over na te denken dus.

Met vriendelijke groet,

Ben Michels (namens het RD)