Rijnmonddarts
Seizoen: 2021-2022

Beste RD – leden

 

Zodra alle uitslagen van een divisie binnen zijn zal de wedstrijdleider de play-offs invoeren (individueel). In de 2e div dus al gebeurd!!

We spelen dit (halve) jaar met de beste 8 van elke divisie (2 poules van 4).

Zo kunnen we de play-offs in 2 dagen afronden want we hebben slechts 3 bestuursleden over om dit te regelen, en er heeft zich niemand nieuw aangemeld.

 

De ere en 1e divisie spelen tegelijkertijd in Tijdloos, terwijl de 2e en 3e divisie tegelijkertijd in Havenzicht kunnen gooien.

De data worden bekend gemaakt zodra alle personen zijn ingevoerd maar zullen plaatsvinden in de week van 30 mei zoals op de jaarkalender stond vermeld.

 

Spelformat in de poules is gelijk aan de singles in je divisie. Dus eredivisie speelt best of 7, 1e div  best of 5  etc.

Nr 1en 2 van de poule gaan door naar de halve finale (kruislings) en hebben prijs (bekers) , de overige spelers vallen af na de poules.

Hierna zal de finale plaatsvinden en hebben we 2 nummers 3 (verliezers) die afvallen.

De winnaar speelt op de finaledag (de dag van het eindfeest en het eindtoernooi) in een poule om uit te maken wie er dit jaar individueel kampioen van Rijnmond wordt.
 

Vanaf 1 juni zal de inschrijving voor het volgend seizoen weer geopend zijn en hopen we dat dit weer als vanouds een heel seizoen gaat worden.

Met vriendelijke groet

Ben Michels