Welkom in het nieuwe seizoen.

Het nieuwe seizoen, 2018 – 2019, staat online en Rijnmond Darts heet alle oude, nieuwe en herintreders welkom. 75 teams hebben zich voor komend seizoen ingeschreven en verdeeld over een zestal divisies zullen zij komend seizoen gaan strijden om de kampioenschappen en de meesten ook in de bekercompetitie.

Als het goed is hebben alle teams afgelopen woensdag in café Havenzicht de wedstrijdbescheiden afgehaald, dan wel geregeld dat ze afgehaald werden. De teams die nog niets van zich hebben laten horen: Ere div. Steeds Sneller 1 en Bonzai, 1e div. A Nooit Compleet, Greyhounds en de Afzeikers en uit 2e div. A Night Flights en SPC Capelle kunnen een afspraak maken met Jan de Vormer wanneer ze het kunnen komen ophalen.

In de loop van vanavond zullen de inlogcodes via de mail naar de captains gestuurd worden. Let dus even op captains, kijk eventueel in uw spam box of hij daar niet in terecht is gekomen. Hebt u helemaal geen code ontvangen dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd mailadres (Logisch!, Brothers in arms, Opie's No Fear) ingevoerd bij inschrijving, stuur in dat geval een mailtje naar de webmaster.

Mocht u in het programma of in uw spelerslijst nog een missertje of een foutje tegenkomen, mail dan naar het secretariaat. Vergeet, indien nog nodig, ook niet ervoor te zorgen dat van al uw spelers een pasfoto bij het secretariaat komt.

Uiteraard heeft onze wedstrijdleider geprobeerd voor iedereen een mooi schema neer te zetten met niet al te veel vrije weken, we willen tenslotte gooien. Voor de 3e divisie ziet die er iets anders uit als voor de anderen, zij spelen viermaal tegen elkaar. Mocht u eens een wedstrijd om willen draaien, of een dagje eerder spelen, dan kan dat. Maar neem dan vooral tijdig contact op met uw tegenstander, verzetten mag nu eenmaal niet meer.

Rest mij nog iedereen veel sportief succes en plezier in het komende seizoen toe te wensen.

 

« Terug