Eindtoernooi en BBQ

Rijnmond Darts BBQOp zondag 9 juni wordt het eindtoernooi gespeeld, de prijsuitreiking gedaan en is er een BBQ voor onze leden. Om van te voren een beetje goed in te kunnen schatten hoeveel vlees e.d. er ingeslagen moet worden voor deze dag verzoeken wij u om uzelf voor 2 juni aan dan wel af te melden. Heeft u uzelf al aangemeld, of afgemeld, hartelijk dank hiervoor u staat reeds genoteerd.

Het eindtoernooi zal beginnen om 15:00 uur men kan inschrijven tot 14:45 uur Het is wel gelijk een knock-out toernooi met winnaars en verliezers ronde Aansluitend hiervan de BBQ, prijsuitreiking en feestavond.
 

Voor degenen die het nog niet wisten, The Marvels hebben dit seizoen de dubbel behaald. Met overmacht werd het Eredivisiekampioenschap binnengehaald en ook de bekerfinale wisten de mannen van Mitchell von Schukkmann te winnen. Een mooie prestatie van Mitchell, Danny, Wesley, Mike, Jurgen, Thom en Elvin waarmee zij dan ook van harte gefeliciteerd worden.

De verliezerronde viel in de beker ten prooi aan The Mighty Heroes die in de finale De Stijve Pijl naar de runner-up positie dirigeerden. Ook de Mighty Heroes worden gefeliciteerd.

Wilt u volgend seizoen de strijd met deze en andere teams aan gaan, daarvoor kunt u zich hier inschrijven. Voor de captains: Graag even controleren of al uw gegevens, zoals uw mailadres, nog juist zijn.

 

« Terug