De vakantie nadert, vergeet niet in te schrijven.

Het eindtoernooi, prijsuitreiking en BBQ zitten er weer op en de vakantie staat voor de deur. Natuurlijk is er hier en daar nog een zomer ranking te volgen, maar voor de meesten onder ons is het nu toch even rust in het dartsmetier en wordt er reikhalzend naar de vakantie uitgekeken.

O ja, we hebben natuurlijk nog wel de ALV te gaan, vergeet u het morgen niet, de kans om uw wijsheid en goede ideeën te tonen.

Wat er natuurlijk ook niet vergeten moet worden dat het volgende seizoen al bijna voor de deur staat en er dus wel nog even moet worden ingeschreven, tenminste als u volgend seizoen weer in de Rijnmond Darts om de prijzen wilt strijden of gewoon wekelijks een gezellig dart avondje uit wilt.

Op dit moment hebben er al weer 16 teams ingeschreven, zij zijn vast verzekerd van competitie volgend seizoen, mits er natuurlijk wel de contributie tijdig voldaan wordt.

Als u nu al wilt weten bij wie u komend seizoen wordt ingedeeld, dat kunt u hier zien. Uiteraard is dit nog slechts een concept ervan uitgaande dat al deze teams inschrijven.

Rest mij nu alleen nog iedereen een fijne vakantie toe te wensen, en voor de degenen die geen genoeg va het spelletje kunnen krijgen: Veel succes tijdens de diverse zomertoernooien.

« Terug