De vakantie nadert, vergeet niet in te schrijven.

Alle kampioenschappen zijn inmiddels verdeeld, we hebben de Nederlands Bekerkampioen en de Nederlands kampioen eerste divisie in huis. Ricardo Ham, afgelopen seizoen in de eredivisie uitkomend voor Cobra gooide een negendarter en Martin Jongejan, uitkomend voor Dartshop Kattestaart haalde een Winmau World Masters ticket binnen. Toch niet slecht voor zo een klein bondje als Rijnmond Darts. 

Wilt u komend seizoen de strijd aangaan met deze toppers, vergeet dan niet tijdig in te schrijven. De vakanties zijn voor enkelen al begonnen en u hebt natuurlijk nog een maandje. maar voor u op vakantie gaat kunt u het misschien beter nu doen, voor u te laat bent.

Op dit moment hebben er al 33 teams ingeschreven, zij zijn vast verzekerd van competitie volgend seizoen, mits er natuurlijk wel de contributie tijdig voldaan wordt. Als u nu al wilt weten bij wie u komend seizoen wordt ingedeeld, dat kunt u hier zien. Uiteraard is dit nog slechts een concept ervan uitgaande dat al deze teams inschrijven.

Rest mij nu alleen nog iedereen een leuke en fijne vakantie toe te wensen, en voor de degenen die geen genoeg va het spelletje kunnen krijgen: Veel succes tijdens de diverse zomertoernooien en zomerrankings.

« Terug