De Bull Doozers landelijk kampioen Eerste divisie.

Afgelopen zondag werden in Nijkerk de divisiekampioenschappen voor de 1e en eredivisieteams gespeeld. In de Eredivisie wisten De Marvels het ditmaal tot de kwartfinale te brengen waarin met 4-3 werd verloren van de latere runner-up.

In de eerste divisie gingen The Bull Doozers van Rijnmond Darts er echter met de titel aan de haal. Hiermee bezorgden ze Rijnmond Darts het tweede succes dit seizoen, nadat de Marvels de landelijke bekerkampioenschappen al op hun naam hadden gezet.

Het team onder leiding van captain Peter Klein met in de gelederen Nigel Lloyd, Michael Hoogervorst, Dimitri Uyterlinden, Niek Braskamp, Christiaan Kruizinga en Caitlin Klein-Stavast zette na de poulefase de weg richting de titel voort met een 4-0 overwinning op Drielse Pijlen van de Bossche Darts Competitie. In de halve finale werd Eureka All Stars van de Sallandse Darts Competitie met 4-2 aan de kant gezet.  De finale tegen No Limit (DBMN) was ontzettend spannend en bij 3-3 moest een teamgame de beslissing brengen. The Bull Doozers vonden de beslissende dubbel en zij mogen zich een jaar lang landelijk kampioen van de 1e divisie noemen!
The Bull Doozers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: NDB twitter

« Terug