Competitie per direct stilgelegd (update)

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat het kabinet op aanraden van de deskundigen weer een aantal extra maatregelen heeft genomen.

De ministers Bruins (Medische Zorg) en Slob (Onderwijs) kondigden zondagavond aan dat alle scholen, horeca en talloze andere gelegenheden tot en met 6 april dicht moeten. In lijn met het advies van RIVM en NOC*NSF adviseert de Nederland Darts Bond daarom met klem alle lidorganisaties en andere organisatoren van (darts)competities en toernooien de competitie-, oefen en trainingswedstrijden maar ook clubbijeenkomsten tot en met 6 april af te gelasten.

U begrijpt dat dus ook de Rijnmond Darts competitie in ieder geval tot 6 april stilligt.

Het Rijnmond Darts bestuur zal zich nog beraden hoe te handelen bij het verzetten van de wedstrijden welke in deze weken gespeeld hadden moeten worden. Zodra er meer nieuws is hoort u het via de website, wij doen onze best jullie zo goed en zo snel mogelijk te informeren.

Wedstrijden die al verzet zijn door onderling overleg tussen captains juichen wij uiteraard toe, en gaan daar ook mee akkoord. Wij verwachten van jullie dan ook om in deze met ons mee te denken en handelen.

Als Rijnmond Darts raden wij iedereen aan bij toekomstige ontwikkelingen de instructies van RIVM en de overheid nadrukkelijk te volgen.

Zodra wij meer nieuws hebben zullen we dat jullie zeker melden.

Het bericht van de NDB vindt u hier.

Bestuur Rijnmond Darts

« Terug