Inschrijving geopend.

Inschrijving geopendOndanks het feit dat we helemaal niet zeker zijn of we het nieuwe dartseizoen in september mogen starten is ons toch door de NDB geadviseerd om de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen op te starten.

Het starten van het nieuwe seizoen zal volledig afhankelijk zijn van de maatregelen zoals die door de Overheid worden opgelegd en van de adviezen van de NDB & NOC / NSF.

Daarnaast doen wij een beroep op de aanvoerders om met hun eigen locatie in overleg te gaan wat straks de mogelijkheden zijn om te darten. Denk daarbij vooral de 1.5 meter  maatregel. Bekijk vooral hoeveel teams er tegelijk thuis kunnen darten waarbij tevens de maatregelen uitvoerbaar zijn.

Inschrijving seizoen 2020 – 2021
De inschrijving voor het nieuwe seizoen gaat weer van start! Vanaf vandaag is het weer mogelijk je team in te schrijven. Dit geldt voor bestaande maar ook voor nieuwe teams. Let op: de inschrijftermijn eindigt op 31-07-2020. Voor komend seizoen hebben wij een “corona” korting toegepast en bedraagt de contributie €30,00 per ingeschreven speler/ster.

Mocht het seizoen 2020-2021 door het corona-virus niet tijdig van start kunnen gaan en derhalve niet gespeeld gaan worden, dan zal de ontvangen contributie teruggestort worden.

Ons advies, betaal je contributie in augustus 2020, of zodra we weten of we kunnen en gaan darten.

« Terug