Ledenvoordeel: Korting op de dikke van Darte

Dikke van DarteDe Dikke van Darte is hét standaardwerk over onze sport. En het boek doet zijn naam eer aan: met maar liefst 344 pagina’s in A4-formaat en in kleur, staat het vol met mooie verhalen, schitterende foto’s, feiten, cijfers, lijstjes, weetjes en quizvragen.

Aan de hand van alle WK’s die er sinds 1977 zijn gespeeld neemt De Dikke van Darte je mee in de ontwikkeling van darts van kroegspelletje tot topsport. Alle Nederlanders, vrouwen én mannen, die ooit aan een WDF Worldcup, een BDO-WK of een PDC-WK hebben meegedaan staan erin. Maar natuurlijk vind je er ook bio’s van alle buitenlandse grote mannen en vrouwen die darts groot hebben gemaakt.

De titel Dikke van Darte is natuurlijk een verwijzing naar een vergelijkbaar standaardwerk: de Dikke van Dale, het groot woordenboek der Nederlandse taal. Ook figuurlijk is het boek dik: het weegt bijna 2 kilo! En de auteurs zijn geen onbekenden: Jacques Nieuwlaat behoeft natuurlijk geen enkele introductie en Koert Westerman kennen we als de soepele presentator van RTL7 Darts. De heren zijn ervan overtuigd dat De Dikke van Darte in geen enkele boekenkast van actieve darters en dartsliefhebbers mag ontbreken. En wij kunnen ons wel vinden in die mening.

Omdat ook elke topdarter ooit is begonnen in verenigingsverband, de basis van onze sport, mogen wij jullie 5 euro korting geven op de aanschafwaarde van dit mooie boek. Op de website www.dikkevandarte.nl vul je de kortingscode in die je van ons krijgt, en vervolgens krijg je de Dikke van Darte ook nog eens gratis per pakketpost bezorgd.

Wil jij graag van deze unieke mogelijkheid gebruik maken, stuur dan een mailtje naar ledenvoordeel@ndbdarts.nl en zet daarin je naam, lidorganisatie en lidorganisatie-nummer. Dan krijg je van ons een email terug met je kortingscode.

« Terug