Beste Rijnmondleden,

InschrijvenBeste Rijnmondleden,

Afgelopen donderdag 15 juli zijn wij als RD-bestuur voor het eerst sinds de Corona-uitbraak op 15 maart 2020 weer eens bij elkaar gekomen om te bekijken wat er mogelijk is voor wat betreft onze dart competities.

We hadden een week geleden namelijk de goede hoop dat we in september 2021 weer van start zouden kunnen gaan. Helaas is deze hoop met de persconferentie van vrijdag 9 juli en de daarmee geldende maatregelen voor de horeca weer enigszins vervlogen.

Toch blijven we positief en denken we dat het dit jaar gaat lukken. Het is alleen de vraag wanneer we kunnen starten en hoe lang we dan hebben om het seizoen te “draaien”. Op dit moment nog steeds koffiedik kijken en geen antwoord kunnen vinden op deze vragen.

We laten de inschrijving tot nader aankondiging openstaan zodat we dadelijk als het weer mag binnen 2 weken kunnen beginnen. Wel kunnen teams die al hebben betaald kiezen of ze het geld terug willen (contact de penningmeester) of laten staan voor de nieuwe competitie.

Nieuwe teams kunnen dus nog steeds inschrijven, de betalingen dienen pas te worden overgemaakt als we ook echt gaan starten. Dat kan eind september zijn, maar misschien ook nog wel even duren. We zijn met onze sport en bond afhankelijk van de horeca en de daar geldende maatregelen en regels. Laten we hopen dat er spoedig versoepelingen komen waarbij we de pijltjes weer richting bord kunnen gooien.

Zodra er meer bekend is zal het wedstrijdschema voor seizoen 2021-2022 worden aangepast aan de mogelijkheden die er zijn, te beginnen bij: waar waren we ook al weer in maart 2020 en wie hebben er op dit moment ingeschreven. We zullen eventuele aanpassingen t.z.t. gaan bekijken en online zetten.

Doordat er sinds Corona ook al geen ALV meer is geweest zijn er een aantal dingen blijven liggen.

# Kevin F moet nog steeds worden gekozen en aangesteld als bestuurslid. Momenteel werkt hij a.i. wel met ons mee achter de schermen.

#Ria de P heeft n.a.v. haar privésituatie aangegeven het secretariaat momenteel als te zwaar te ondervinden. Mailtjes naar haar zullen worden doorgestuurd naar de overige bestuursleden. We zijn dus op zoek naar een nieuwe secretaris

#Ook de functie van voorzitter staat nog steeds open. De spoeling is dus heel dun op dit moment voor de overige 3 RD-bestuursleden. Aanmelden kan en moet voor het komend seizoen.

We vonden het, ondanks het feit dat er nog steeds niets mogelijk is, toch gepast om u over het e.e.a. te informeren. Graag had ik dat anders gezien want het begint zo langzamerhand toch weer aardig te kriebelen. Laten we hopen dat we spoedig maar verantwoord weer aan onze verslaving kunnen voldoen.

Tot snel !!

Ben Michels (namens het RD-bestuur)

« Terug